incep lucrarile
Comunicate de Presă, Stadiul Lucrărilor

Drumul spre Corbu intră în reabilitare totală

Încep lucrările la drumul spre Corbu.

Primarul orașului Năvodari, Florin Chelaru, a semnat contractul de EXECUȚIE pentru reabilitarea și modernizarea drumului către Corbu, Platforma Industrială Midia – Năvodari, cale de acces către nordul județului Constanța și Delta Dunării.
Firma contractantă lucrează deja la partea de proiectare, urmând ca de luna viitoare să fie aduse utilajele și să înceapă lucrările.

Drumul va fi reabilitat și modernizat pe 4 benzi, pe o lungime de 3840 m. De-a lungul drumului reabilitat se vor prevedea acostamente si trotuare noi si se va reface sistemul de colectare a apelor pluviale.

Se vor amenaja  piste de biciclete cu doua sensuri, cu o lungime de 7020 m, din care 3840 m sunt amplasati paralel cu bulevardul reabilitat, iar ceilalti 3180 m se amenajeaza pe strazile Constantei, Randunelelor si Albinelor.

Totodată, in cadrul proiectului, în orașul Năvodari se vor monta 36 de stații de autobuz multimodale, moderne, cu parcare pentru biciclete si cu panouri de informare.

Valoarea totala a investitiei este de 7.896.727,80 euro. Investiția este finanțată din fonduri comunitare, în cadrul Programului Interreg V-A România – Bulgaria.

 

edit 09 iulie 2019 – facebook Primaria Năvodari